PHOTOAURA CREW TRIP TO CAMERON HIGHLAND!!!

Hehehehe.. selepas penat menjalani satu musim perkahwinan di kelantan photoaura crew bercuti di cameron highland.. tapi bila dah camera ni jadi peneman hidup sejati.. memang tetap akan snap snap snap!!! ehehehe eh kat bawah sini ada video photovideography .. mungkin lambat sikit bila tekan play tapi saya percaya anda akan berpuas hati nanti .. terima kasihh!!!

Oowww… nanti jangan lupa komen yaa!!!

.

.

video atas in the making la niee!!!! hehehe

C5D-0169

C5D-0120C5D-0072C5D-0209C5D-0139

untitled-1

.

fiszanais - the video is very marvellous..pictures sgt menarek..abe shah sgt berbulu..hahahhaha!! and..ado sor makhluk hok sgt cute..siapakah dia wahai aween?? hok paka spek kecik2 tuh..kacak la dio..kacak ke??? wahhahahahah!!

Khencana - yaaa!!! im the first!!! takpow la sek demo, gi tok oyak... nok ngaju lah gini. kawe blk kg pasni, jgn lupa pujuk deh.... try vtec sepam pun x po dos hehehe...... tp rindu kawe kat sek demo dah terubat bila tgk gambir2 di atas tuh. x perlu gi farmasi.. gambar mmg comey. comey sgt. dok cameron supo dok new zealand. tingat masa kawe nikah dulu, hok demo folow gi potosot outdoor kat amsterdam tuh. kihkihkihkih..... p/s : bini kawe nok etek fotovideografi tuh! hehehehe

Khencana - ya betul...... abe shah sgt berbulu.... heheh

abee shah - cesss jaa..tarik balik statement anda...pecoh rasio kan?? ahahahah

abee shah - aiks apang pn koya 1st jugok ko? ahahahaha... rindu ko sek2 ni gak..balik la weh...ahuhuhuh

Khencana - hahaahaha... shah, klu gambir sendiri, awin amik brapo ye edit utk sekeping? nk edit gambir animun kawe sblm gi cuci. kawe email kor demo bules? ehem ehem... hehehheee

Khencana - huhu...cian kat flash, rebah ke bumi. bwk mai kawe beli lah murah murah.. kkekeekeke... win, nanti myk demo komen (membina dan meruntuh) gambir2 animum yg kawe amik tuh, dari segi teknikal, setting camera dan seni amik gambir deh. biaso la budak baru belajar. nanti kelik kawe tunjuk deh.... p/s : sesuai demo bwk shah ke tempat yg sejuk itu.... jimat selimut..... wawawawawawa. kawe kelik bln 5 ni... aduuu lambat nyor nk kelik.... terliur air nyior kat cherang tuh...

fiszanais - woooooooooooooooooooooooooo...flash jatuhh!! derah bedebOkk!! naka2..tu la..kih tk bowok ambe etep la tuh..muehehhehhe

Khencana - wwa..... letak dlm galery nanggun. cun ar gambir..... takut tgk lens... huuhhuhuhu

abee - hepi besday to yuuu...hepi besday to yuuu...hepi besday to yakuza aka sabaree aka E....hepi besday to yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! moga dpt jual ayam brand n ambik 1Ds...amin!!

Dakstuken - not bad congrate......

Dakstuken - mula2 tgk agak ternganga lak la mulot tp sepbek dpt kaber huhu.. oit matsah len la muka u cm "KARPET KARRRPET" hehehehe.. I'm soriii.. Ape2 pn best tgk smue galery2. Fisrt time tgk tu pun kena paksa ngan matsah mulu lalalariiikkkkkkkk...

abee shah - eheks dakstuken..not bad jek ke? bese la pestaim wat bideo kn.. masing2 karas lagi dpn cmera...ahahah..

abee - hoohoh...ampeh la dakstuken ni...kapet dh abis jual kt cameron aritu..ahahhahahha...

Khencana - shah kaber kelate.... becakap luar nanggun.....

Mohd Rasfan - hahahah nak gelak aku video tue... amcm shoot cover lens tak bukak tue .... anyway good video... congrat kat korang semua

abee - ahahah apang...skali skalo berkecep loghat di luai pagai...aheheh kan dakstuken kan..ahehe..

My New Gadget Macbook Pro 15 & 17 Inch

mk20002

IMG_2929IMG_2927IMG_2924

And my second wife … forever !!!!

IMG_2877IMG_2888IMG_2894IMG_2882IMG_2885

fvckz aka yakuza - mabok McD dos saing aku ni... lain kali nok shot pun simpan gak dulu atas mejo tu... lawa amp dengan games console... brand gapo tu wei.. hehe... ps bai and Max Ccinggg... this time im the first...

abee shah - ciss yakuza..dey ko dio dulu...natam..tp xpo..ado ore tu koya komeng 1st...ahehehe sapo ehh??

abee shah - buoh epal hok kecit tu utk photoaura crew ko admin??? bijokkk lah boh!!!

fadzil - I smell Canon 24mm f1.4 L USM... weldone bro,

fvckz aka yakuza - 24mm f1.4 taklih masuk ko di ayam brand... xsilap aku keto ni exsiden di g.musang dulu... budok mudo lagi keto auto nok buat stail manual kona drop gear... terbabas terus...ehehe kalu xsilap aku la.. tapi keto DAB101 ni ari tu standard kalar pun kalar standard stail ore tuo... ni mesti nok tiru kaler kuning spoon... pah exsiden pulok depan tu.. potong halfcut ambik palo sajo sambung.. kes tu depan kalar biru tu... hehehe

admin - layan dragon ball sudoh la yakuza...!!!!

abee - sedakk air kopi hok GM sudara buat td(main angin) dr cito dragongboll td..kih cd pairet...huhuuhuuu..

admin - oooOoo CD piretteee.... apo klasss cd piratteee.. dos la cd !!! ore main BLUERAYY!!!

fvckz aka yakuza - blueray..?? canon bole tengok blueray ko...

admin - sony tengok cd pirate wak gapo!!!!

fvckz aka yakuza - isk pelik jugok aku tengok mun beli blueray dlm plastik kat jln hamzah... tidok blueray ni ore jual dlm kotok eh... burung (mc za) hok jual tu syok jugok wei..

Mohd Rasfan - berapa harga mac tue bro ? mahal tak ?

IKINNN!!! MAXIM VIEW !!!

MK3_0191MK3_0194

MK3_0201MK3_0232MK3_0269IMG_0055IMG_9972

albumslideshow

pokleyimages - low light yg cun lg mantap siot!!

kaklong - aweeeeeeeeennnnnn, so lovely, sweet, and charming!!!!! can't wait to see the rest....

fvckz aka yakuza - Come wei... resort sapo tu....?? taksir tanyo resort mano.. cumo nok tahu resort sapo jah... hahaha.... wei tunggu jgn upload dlm photoaura... tunggu aku send pic aku dulu then upload la hok aku sekali deh... ween... PS Maxxxx CCCCiiiiingggggggggggg...!!! haha budak tu dah tua... esok lusa bole kawin.... *PssT....Psst...* jgn makan kek banyak2 nanti bumb... tak lawa nanti kawin hahaha.... - But... But... small the pisses... nanti kiorang extra edit kasi slim ek.... (no extra caj.. consider birthday prize) jgn marah....MaxCing... hehe...

kaklong - aween, i don't know what to say. i cried when i saw the slide show. its just an alarm clock to wake me up and tell me that my youngest and sweetest sister is already married. She looks so lovely and manja as always... u make the couple look even great with your soft touch. thanks. i'm glad that ekin have choosen u to be her photographer. i wish u, all the best aween in your future undertakings.. u really have a great creativity, eventho that photoshoot was taken in the heavy rain and i'm sure the weather at tok bali also was not good on that day but the photo turn out to be very beautiful. i don't know how to describe it but i guess you know what i mean.. thank thank thanks to you and all of your crew.

aweenrashdan - hehehee.... aween nagis gak kak long!!!!!! sambil2 buat slideshow tu sambil duk huuuuhuuuu kat depan pc!!! kekekeke betul ke best ni kak long .. tapi tak leh lawan nescafe o beng (ais) kak long lagi laa.. kaw gila.. tu buat gambar cantik2 tu .. neuro2 otak aween berjalan dengan lancar bila terkenekan nescafe o beng (ais) kak long kekekekekekke mana ekin ni... katanya tengah syok berbulan madu di Langkawi.. kekeke tempat yang sama ngan aween berbulan madu.. dan kat situlah sejarah tempat aween beli 1st camera Canon 350D dan belajar kaw2 di hotel terus hancus honeymoon gaduh ngan bini sbab duk tidur ngan camera kekekekeke.... biasalah camera time tu jadi bini no 1 .. tapi bini cukup sporting sbab dia tahu bila aween minat akan menjadi hebat... Ok thanks kak longgg!!! and everybody

abee shah - kak long!! nok nescefe o` beng jugokk!!.. ahahah.. hati tisu jugok juwing ni dih? ahaha.. tgk cito intan pun teriok..ahahah uduh laa...tu nlum tgk cito nustey lagi tu..ahahahahahahaha... weh dexs..lawa gilo gmba outdor mlm ekin n kimi nih..aku pun sero nok teriok jugok lahh...ahahaha...

Kasmei - The photos are superb..ekin n kimi were both my schoolmate..i heart every photos u've captured..can say that im a big fan of ur work..

maxim - thanx yakuza a.k.a ee .. thanx for the burthday present eventhough lambat lg boleh dpt .. huhu. p/s: tak yah susah2 diet hehehe

aini - Aween....thanx and congrate for the great job.the marriage aura really come out when i have a look into your soft touch until i said to my hubby...macam nak kawen balik leh tak?Hehehe....... TQ so very much aween for making our sweetest sister's dream come true.............

admin - alamak.. hehehe dah banyak comment kat sini.. ala skarang gi kat http://www.photoaura.net balik comment kat sana.. sini kira blog jalan2 sajee niee!! yang best best kat sana!!! kak long nanti comment lagik eh kat sana .. thanksss to all

FOR FOTOGRAPHER VIEW…

MK3_8252MK3_8166MK3_8021MK3_8017MK3_7994

MK3_7992MK3_8004MK3_8138MK3_8122MK3_7978MK3_7950MK3_7915MK3_7913MK3_7767MK3_7752MK3_7724MK3_8172

mk3_8116View ALL PHOTO HERE http://www.photoaura.net/gallery/nadirah

abee shah - wooww!! comel jgk iwan nih make up..naik seri muka NA..tmbh plak photoaura fotografer..perghhh!! tahniah utk aween n utk pngantin khususnye..

tukang perati - erm...cntik...gambar na..tapi minta tolong aween..ira lupa nak minta no tfn make-up artis yang makeupkan na masa sanding..n kita pun lupa nak amik pic dia.. leh aween tolong tempek pic2 tu kat sini..n please ye..kita nak no fn makeup artist tu..cz kwn ira ckp majlis akad nikah n sanding org lain yang makeup..please...semoga sukses selalu..n dimurahkan rezki..

fans - cantiknye make-up die...sapa yang make-up kan?

KeLHOC & MHCC

IMG_4774IMG_4790IMG_4792IMG_4802IMG_4810IMG_4813IMG_4820IMG_4832IMG_4844IMG_4845IMG_4856IMG_4864IMG_4874