Perayaan Songkran & Pesta Air Kelantan 2009

wooo.. gila best pesta air ni.. awek2 siam cun2 plak tu hhehehe.. meh kita tengok pesta air atau songkran… tak perlu cakap banyak lagi jomm…

IMG_5027IMG_5003-1IMG_4954IMG_4932IMG_4917IMG_4941IMG_5037IMG_4482IMG_4593IMG_4872IMG_4819IMG_4659IMG_4352

THE SLIDESHOW!!!

.

Khencana - YESSS!!! IM FIRST!!! haahahhaa.... best tol tgk, walau pun dah biasa tgk. dekat umh aku jah tu. nanti mai la jalan msa pesta longkratong (betul kot aku eja nih)...... lg best...tgk 'dewi2' dia diusung. mari2 gitu... comel gambir, klasik gitu. bila la bleh pandai edit tahap gaban gini.....

fvckz aka yakuza - xseronok pun pun ween... takdop burung paka bikini.. semuo paka baju belako.. baru aku teringat aku beli ayam brand aku time pesta air tahun lepas... time tu aku dok kat bangkok.. setahun aku paka ayam brand bole tukar dos hok lain.. aye tuo doh ni.... hehe...

Rufor - Super post, Need to mark it on Digg

pokleyimages - rugi pulop kwe dop gi.... arghhhhhhh.........

FiszaNais - yakkk..budop tu ado jugok...cittt..g ngorat aweks2..ngeh2..deki2..:PPPP

Dakstuken - wahhhhhh!!!!!! best nye.. x pnh tgk pn or rase pn pesta2 cmtu.. yg amik pic pn mnarik sgt..

abee - wakakaka apang...gege riuh sekapung awo leh 1st komeng...!! ahahaha..paroks laa.. dakstuken..nk merase ke men air..?? tahun dpn meh la turun..leh bwk g siram2 air kt sana...aheheh..besh kan?

Khencana - shah...org 1st adalah org yg hensem....heehhehehe

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*