IKINNN!!! MAXIM VIEW !!!

MK3_0191MK3_0194

MK3_0201MK3_0232MK3_0269IMG_0055IMG_9972

albumslideshow

pokleyimages - low light yg cun lg mantap siot!!

kaklong - aweeeeeeeeennnnnn, so lovely, sweet, and charming!!!!! can't wait to see the rest....

fvckz aka yakuza - Come wei... resort sapo tu....?? taksir tanyo resort mano.. cumo nok tahu resort sapo jah... hahaha.... wei tunggu jgn upload dlm photoaura... tunggu aku send pic aku dulu then upload la hok aku sekali deh... ween... PS Maxxxx CCCCiiiiingggggggggggg...!!! haha budak tu dah tua... esok lusa bole kawin.... *PssT....Psst...* jgn makan kek banyak2 nanti bumb... tak lawa nanti kawin hahaha.... - But... But... small the pisses... nanti kiorang extra edit kasi slim ek.... (no extra caj.. consider birthday prize) jgn marah....MaxCing... hehe...

kaklong - aween, i don't know what to say. i cried when i saw the slide show. its just an alarm clock to wake me up and tell me that my youngest and sweetest sister is already married. She looks so lovely and manja as always... u make the couple look even great with your soft touch. thanks. i'm glad that ekin have choosen u to be her photographer. i wish u, all the best aween in your future undertakings.. u really have a great creativity, eventho that photoshoot was taken in the heavy rain and i'm sure the weather at tok bali also was not good on that day but the photo turn out to be very beautiful. i don't know how to describe it but i guess you know what i mean.. thank thank thanks to you and all of your crew.

aweenrashdan - hehehee.... aween nagis gak kak long!!!!!! sambil2 buat slideshow tu sambil duk huuuuhuuuu kat depan pc!!! kekekeke betul ke best ni kak long .. tapi tak leh lawan nescafe o beng (ais) kak long lagi laa.. kaw gila.. tu buat gambar cantik2 tu .. neuro2 otak aween berjalan dengan lancar bila terkenekan nescafe o beng (ais) kak long kekekekekekke mana ekin ni... katanya tengah syok berbulan madu di Langkawi.. kekeke tempat yang sama ngan aween berbulan madu.. dan kat situlah sejarah tempat aween beli 1st camera Canon 350D dan belajar kaw2 di hotel terus hancus honeymoon gaduh ngan bini sbab duk tidur ngan camera kekekekeke.... biasalah camera time tu jadi bini no 1 .. tapi bini cukup sporting sbab dia tahu bila aween minat akan menjadi hebat... Ok thanks kak longgg!!! and everybody

abee shah - kak long!! nok nescefe o` beng jugokk!!.. ahahah.. hati tisu jugok juwing ni dih? ahaha.. tgk cito intan pun teriok..ahahah uduh laa...tu nlum tgk cito nustey lagi tu..ahahahahahahaha... weh dexs..lawa gilo gmba outdor mlm ekin n kimi nih..aku pun sero nok teriok jugok lahh...ahahaha...

Kasmei - The photos are superb..ekin n kimi were both my schoolmate..i heart every photos u've captured..can say that im a big fan of ur work..

maxim - thanx yakuza a.k.a ee .. thanx for the burthday present eventhough lambat lg boleh dpt .. huhu. p/s: tak yah susah2 diet hehehe

aini - Aween....thanx and congrate for the great job.the marriage aura really come out when i have a look into your soft touch until i said to my hubby...macam nak kawen balik leh tak?Hehehe....... TQ so very much aween for making our sweetest sister's dream come true.............

admin - alamak.. hehehe dah banyak comment kat sini.. ala skarang gi kat http://www.photoaura.net balik comment kat sana.. sini kira blog jalan2 sajee niee!! yang best best kat sana!!! kak long nanti comment lagik eh kat sana .. thanksss to all

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*