Category Archives: Uncategorized

Hootiex + Ayu..

Jom Layanz

View full post »

Pesta Wau International Tumpat Kelantan

Hai.. time ni tak ingat makan.. then lepas shoot terus pensan!!!! balik rumah makan nasik 4 pinggang!

View full post »

Perayaan Songkran & Pesta Air Kelantan 2009

wooo.. gila best pesta air ni.. awek2 siam cun2 plak tu hhehehe.. meh kita tengok pesta air atau songkran… tak perlu cakap banyak lagi jomm…

THE SLIDESHOW!!!
.

View full post »

PHOTOAURA CREW TRIP TO CAMERON HIGHLAND!!!

Hehehehe.. selepas penat menjalani satu musim perkahwinan di kelantan photoaura crew bercuti di cameron highland.. tapi bila dah camera ni jadi peneman hidup sejati.. memang tetap akan snap snap snap!!! ehehehe eh kat bawah sini ada video photovideography .. mungkin lambat sikit bila tekan play tapi saya percaya anda akan berpuas hati nanti .. terima...

View full post »

My New Gadget Macbook Pro 15 & 17 Inch

And my second wife … forever !!!!

View full post »